Tenerife

Am calatorit destul de mult prin Europa pana acum, dar Tenerife e altceva… e un loc unde nu m-aș plictisi să merg și de 2 ori într-un an. Are căldură, are terase bine amplasate unde poți savura o cafea bună servită amabil, cu  o panoramă sublimă de munți vulcanici(ex. Teide) și valurile oceanului Atlantic…. pur și simplu fantastic!!!

Din Salzburg până în Teneriffe, am zburat cca.5 ore(acesta e aspectul mai puțin plăcut).

 

Situată pe coasta de vest a Africii, la Oceanul Atlantic, Tenerife este cea mai mare dintre cele şapte  insule Canare şi o minunată destinație turistică, fiind considerată totodată cea mai cosmopolită din acest grup de insule și una din cele mai frumoase destinații.
Tenerife este recunoscută în primul rând pentru plajele sale magnifice cu nisip negru sau auriu.

 Intrarea din Loro Parque

O zi întreagă am petrecut-o  la  Loro Parque. Pur și simplu  – SUPERB!!!
Un parc foarte mare cu animale, dar şi o fundaţie de protejare a acestora, amplasat în partea de nord a oraşului Puerto de la Cruz. Parcul găzduieşte multe soiuri de papagali, dar şi pinguini, delfini, balene, lei de mare şi multe alte specii de animale.  Am asistat la show-uri cu lei de mare, altul cu delfini și cel mai impresionant a fost cel cu balene – a fost minunat. Întreg parcul e foarte frumos.

 În vizită la o bodegă cu tradiții – cu o varietate de produse tradiționale făcute de producătorii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.