Mulțumesc!

 

Iată că a venit timpul să mulțumesc oficial unor oameni care au binevoit să participe efectiv alături de noi, ne-au îndemnat la reflecție și au dat substanță acestui eveniment ce a produs o atmosferă plăcută și călduroasă la baza unei inițiative îndrăznețe –  lansare de carte românească, în Austria la Salzburg.

 

Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost prezenți și celor care din motive cunoscute sau mai puțin cunoscute nu ați putut fi prezenți, tuturor vă mulțumesc că existați, mă citiți, mă urmăriți, mă completați, mă complimentați sau mă criticați.

Mulțumesc pe această cale tuturor colaboratoarelor, care pun mult suflet în această activitate deloc simplă, pentru aportul și susținerea dumneavoastră, cu precădere doresc aduc recunoștința mea. Desigur, mulțumirile se îndreaptă și către cititorii noștri, fără de care țelul nostru nu s-ar concretiza! Dumneavoastră sunteți “combustibilul” care întreține arderea pasiunii noastre!

 

Vă mulțumesc! Dumneavoastră sunteți motivul pentru care scriu și pentru care nu mă voi opri, atât timp cât voi ști că sunt suflete pe care le pot bucura sau informa astfel. Dumneavoastră sunteți cei care mă inspirați mă motivați – Vă mulțumesc, oameni dragi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.