Vă mulțumesc tuturor, pentru mesajele frumoase cu ocazia aniversării mele!

Vă mulțumesc tuturor cititorilor paginii mele pentru felicitări și urări. Mi-ați arătat încă o dată rolul și datoria suverană pe care îl am în fața dumneavoastră. Și mai mult de atât, nu mai este nevoie.

Devii responsabil pentru ceea ce ești și faci, și totul vine de la sine;  fără condiționări exterioare ori interioare, tocmai prin conștientizarea libertății pe care o ai în crearea realității tale. Treci peste tot ce a fost nu pentru a te mări și a le arăta celorlalți cât de sus ai ajuns tu, ci pentru că în tine nu mai este acea încărcătură energetică care să te țină pe loc să demonstrezi, să te explici, etc. Totul se petrece firesc. Eu, de ziua mea – 07 August, datorită mesajelor dumneavoastră minunate, am cunoscut această stare. Un sentiment de a mă fi trezit la viață. Câtă claritate,… câtă pace,….cât mister…. A fost ca și cum m-aș fi născut pentru a doua oară. Da, nu ai nevoie de mari bogății, averi colosale, mașini scumpe, conturi cu multe zerouri în bănci,… Oricine poate ajunge acolo, numai să își dorească cu putere, cu ardoare, cu pasiune să se elibereze și să fie deschis să își urmeze calea, să meargă acolo unde îl trage sufletul. Indiferent de cât de multe ori se poate să îți pierzi speranța, și te întrebi la ce bun atât efort și atât de multă energie cheltuită, când vezi că rezultatul nu e cel așteptat și trebuie s-o iei de la capăt, ei bine, atunci când ești pe punctul de a renunța la calea bătătorită iar și iar în același scop, pentru că te-ai săturat să-ți tot vezi năruite zidurile castelului creat de tine, atunci, în acele momente când renunți la controlul pe care ți-l dorești, atunci Dumnezeu te umple de putere trimițându-ți oameni minunați.

Atunci te simți ca un vas care se umple și ai exact cât îți trebuie. Liniștea. Împăcarea. O simți în tine, te umple și o reverberezi în tot din jur.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și urările de bine!

Cu mult drag și aleasă prețuire, Daniela Gumann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.