Festivalul Naţional de Poezie “Grigore Hagiu”

25 septembrie 2017 –  Festivalul Naţional de Poezie “Grigore Hagiu” – la Casă cu Absidă, Iaşi

A fost o onoare să fiu alături de asemenea personalităţi ale culturii ca domnul Cassian Maria Spiridon, Sterian Vicol, Angela Baciu, Liviu Apetroie, Horia Zilieru, Valentin Talpalaru și mulți alții

La Iași am trăit sentimente de nostalgie, deoarece primii 31 de ani din viața mea i-am trăit acolo. În public, am avut marea plăcere să revăd trei distinse doamne profesoare cărora le-am fost elevă în școala generală, și alte cunoștințe, prietene și colege dar și persoane care le-am cunoscut doar cu această ocazie. Pentru acest eveniment, doresc să mulțumesc în primul rând domnului Cassian Maria Spiridon, preşedinte al Uniunii Scriitorilor Filiala Iaşi,  redactor-şef al revistei Convorbiri Literare și director al Editurii TIMPUL – unde au apărut ultimele mele trei cărți – volumul de poezii – „Florile cireșului tânăr”, volumul bilingv de poezii „Poezii în miez de noapte” și cartea „Îngrijitoarea”

26 septembrie 2017 –  Festivalul Naţional de Poezie “Grigore Hagiu” – la Casa de Cultură a Sindicatelor, Galați

Amintiri destule mă leagă și de orașul Galați unde am lucrat timp de 7 ani în cadrul Primăriei Galați.

Pentru buna organizare a acestui eveniment, se cuvine să mulțumesc în mod deosebit, distinsei doamne și foarte cunoscută pentru activitatea ei literară, doamna Angela Baciu  – poetă, publicistă, promotor cultural, membru în Uniunea Scriitorilor din România și Vice Președinte la Societatea Scriitorilor «C.Negri» din Galați.

27 septembrie 2017 –  Festivalul Naţional de Poezie “Grigore Hagiu” – la Târgul Bujor

Felicitări organizatorilor pentru o acţiune reuşită prin spiritualitate, dialog intercultural, poezie bună şi omagii aduse marelui poet Grigore Hagiu.

A fost o plăcere să cunosc oameni minunați, cadre didactice cu dăruire și pasiune în activitatea lor din Târgul Bujor. Totul a fost perfect organizat. Este un festival de poezie deosebit. Sunt sigură că în viitor, datorită echipei puternice care organizează acest festival, va deveni un punct de referinţă al festivalurilor naţionale de poezie. Am fost foarte impresionată de spectacolul oferit de copii, într-o sală împodobită cu fructe de toamnă şi frunze galben-ruginii, unde am ascultat un program artistic impecabil organizat de dascălii şcolii Grigore Hagiu, profesori ce ştiu să se implice în educarea și formarea copiilor prin cultură.

28 septembrie 2017 –  Festivalul Naţional de Poezie “Grigore Hagiu” – la la Universitatea „Danubius”  Galați,  în cadrul Salonului academic cultural

Am avut un sentiment de întoarcere acasă. Fiind absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice a instituţiei de învăţământ, am considerat că este normal să  prezint ca o dare de seamă, dascălilor mei, cei care m-au format ca om între oameni.

Vă mulțumesc tuturor pentru tot, dar și pentru că mi-ați apreciat munca şi ați ales să aveți în biblioteca dumneavoastră cărțile mele.

Cu deosebită stimă, Daniela Gumann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.