Bună dimineața lumeee!!! Firma D&C Gumann, vă urează tuturor o săptămână frumoasă

„Nici un lucru măreț nu a fost vreodată realizat fără entuziasm.” Ralph Waldo Emerson

A început o nouă săptămână. O luăm iar de la capăt, și fiecare nou început e parcă din ce în ce mai greu, dar este așa de frumos să ai șansa să o iei din nou de la început, nu?!

Ce norocoși putem să fim că ni se dă ocazia să avem un nou început, să reușim să facem ce încă nu am reușit să facem!

„Cel mai bun moment pentru a te apuca de ceva e tot timpul – acum -.”Graffiti

Eu chiar nu pot să înțeleg de ce ziua de luni, este e considerată ziua cea mai detestabilă din săptămână? Un studiu a constatat că, în fiecare zi de luni majoritatea oamenilor se plâng aproximativ 12 minute de faptul că e… luni și se remarcă tensiunea crescută din cauza întoarcerii la muncă. De ce oameni buni?!

„Viitorul este suma paşilor pe care îi faci, inclusiv a celor mici, ignoraţi sau luaţi în râs.” Henri Coandă

Fiecare zi care începe este o nouă șansă de a lupta pentru ce ne dorim, de a ne bucura mai mult de viață. Zilele vin și trec și ce este mai important este să nu irosim nici un moment care ni se oferă și tot ce facem să facem cu tot dragul. Calitatea acțiunilor noastre depind întotdeauna de motivația noastră de cât de mult suflet punem în ceea ce facem . Nimic nu ne împlinește mai mult ca un lucru făcut cu suflet și implicare. Pe mine mă motivează privirea din ochii oamenilor cu care interacționez, așteptările lor de la mine, rezolvarea unor probleme încâlcite și micile reușite, împlinirea viselor mai puțin mărețe. Voi ce planuri aveți? Cu ce gânduri și dorinți începeți această nouă săptămână?

„Nu voi fi un om obişnuit, pentru că am dreptul să fiu extraordinar.” Peter O’Toole

Tuturor vă dorim o săptămână frumoasă și binecuvântată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.