De Moș Nicolae, am primit o veste bună

“Privește soluția, nu problema! Nu îți risipi energia gândindu-te la problemă, ci la soluții. Nu renunța niciodată, indiferent de motiv.” Donald Trump

Este oficial!! Pentru că am fost remarcați de WKS ca fiind singura firmă din branșa noastră de îngrijire bătrâni din Salzburg cu servicii complete și de înaltă calitate, am fost recomandați la Wifi Salzburg pentru a preda cursuri de calificare pentru îngrijire la domiciliu. Astăzi am fost invitați la Wifi și am purtat discuții concrete despre cum s-ar putea desfășura cursul, ce avem nevoie ca material, clasa, durata cursului, perioada,…

„Adevăratul succes înseamnă să nu te oprești niciodată din a te îmbunătăți” Jordan Belfort

Începând din 2018, vor fi organizate cursuri de îngrijire bătrâni la domiciliu, la Wifi Salzburg și nu numai, iar eu, Daniela Gumann voi fi cea care va preda cursurile cu propriul meu manual. Din momentul în care voi începe să predau cursuri la Wifi, voi înceta să mai predau cursuri prin firma D&C Gumann. Evident prețurile vor fi altele la Wifi.

„Dezvoltarea vine numai dacă faci întotdeauna mai mult decât ți se cere.” Gary Ryan

Totul a început cu o doamnă care efectuase cursul de îngrijire la firma noastră D&C Gumann și s-a dus cu certificatul eliberat de noi, la un azil de bătrâni să se angajeze. Astfel, când au văzut cei de la personalul angajator al azilului certificatul eliberat de firma noastră, au sunat la autorități să întrebe cine sunt D&C Gumann. Poate că nu au fost cele mai bune gânduri și intenții la început, dar acum este important că ni s-a confirmat de către autorități faptul că nici o altă firmă de intermediere din această branșă nu este mai pregătită și mai aptă ca noi pentru a susține aceste cursuri.

„Fericirea vine atunci când crezi în ceea ce faci și când îți place ceea ce faci.” Brian Tracy

Aceasta este cea mai mare fericire pentru mine – recunoașterea și aprecierea muncii.

2 thoughts on “De Moș Nicolae, am primit o veste bună

  1. Avatar
    felicia katz Reply

    Bravo voua!Ti-a prins bine Israelul cu bune si rele.Sunteti valorosi si stiti de ce?pentru ca o faceti cu constiintiozitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.