În așteptarea Crăciunului

 

Până la sosirea Crăciunului, putem număra zilele rămase pe degetele de la o singură mână. Niciunul din noi nu poate ști cum va fi ziua de mâine, sau cele ce urmează prin ce încercări ne e planificat să trecem și eu cred că cel puțin în această perioadă tot ce faceți să faceți cu inima deschisă, plină de iubire, indiferent unde vă aflați – la serviciu sau acasă, tot ce faceți să fie ca pentru Dumnezeu.

Să aveți zile binecuvântate, cu multă iubire, cu multă pace și iubire în suflet, cu vorbe blânde și cu apreciere, cu multă înțelepciune și fără supărări, astfel încât să fim demni de a întâmpina cum se cuvine Sărbătoarea de Crăciun cu suflet curat și împăcat cu Dumnezeu, cu noi înșine și cu cei de lângă noi.

Sărbătoarea de Crăciun nu trebuie așteptată pentru mesele îmbelșugate și cadourile de sub pom, ci mai curând pentru împăcare cu noi înșine și cu divinitatea. Nu cred că există sărbători din an mai bogate în tradiții decât cele de iarnă, iar păstrarea lor mi se pare esențială pentru identitatea noastră.

Să vină Crăciunul cu magicul colind care să poarte cu el încrederea, puterea, speranța de care avem cu toții atâta nevoie.

Tuturor vă doresc să aveți multă liniște, iubire și împăcare în suflet ca să fiți pregătiți să sărbătoriți cum se cuvine.

Cu toată stima și respectul pentru toți românii de pretutindeni, Daniela Gumann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.