Proiectul „Picături din suflet” a ajuns la final

 

Proiectul nostru a luat sfârșit. Astăzi, cartea despre care vă tot povestesc de cinci luni, a ajuns la editură spre a vedea lumina tiparului. O carte în care au prins contur experiențele reale ale celor care au ales să urmeze calea străinătății. Mulţumesc tuturor care au avut încredere și au înţeles valoarea acțiuni care nu ne va folosi nouă ci „urmaşilor urmaşilor noştri” şi au dat curs proiectului lansat de mine,  prin publicarea poveștilor personale despre experiența lor cu străinătatea. Am spus  „urmaşilor urmaşilor noştri”, pentru că  de multe ori, sentimentele, trăirile și dorurile lor nu ajung până acasă la cei dragi, pentru că acestea nu se tranzacționează prin Western Union.

O carte care va rămâne mărturie  în biblioteca acestor coautori din antologie,  pentru familia lor peste generații și care va arăta cum a reușit mama, sau bunica, sau mătușa lor să găsească luminița de la capătul tunelului. Va fi o mărturie scrisă pentru copiii acestor coautori, cum a fost posibil ca ei să poată merge la facultate privată, sau să-și poată cumăra un apartament, mașină, sau pur și simpluși-au putut îndeplini dorințele mai ușor ca alții,  iar dacă totuși vor uita, această carte se va afla în biblioteca lor, gata oricând să le aducă aminte.

Despre această antologie pot spune cu mândrie ca este un album despre oameni valoroși, puternici, care au avut curajul să transforme un apus în răsărit. Când au văzut că nu au altă soluție, cu toată frica au ales să-și ia viața în propriile mâini și au ales să-și scrie singuri destinul. Dumneavoastră sunteți cei pentru care scriu.

Dumneavoastră sunteți cei care mă inspirați și mă motivați – Vă mulțumesc, oameni dragi!  – Vom continua!

Lansarea oficială a acestui volum, va avea loc în data de 08 martie 2018.

Vom reveni cu detalii.

Cu prețuire,

Daniela Gumann.

6 thoughts on “Proiectul „Picături din suflet” a ajuns la final

 1. Avatar
  VARTOLOMEI Reply

  FELICITARI Distinsa DOAMNA Daniela Gumann pentru tot ceea ce faceti pentru SEMENII NOSTRI Impreuna cu alta DOAMNA Valentina Spanu Meritati RESPECT si faceti parte din categoria „DOAMNE DE SUCCES”.

  • danielagumann
   danielagumann Post authorReply

   Vă mulțumesc. Aprecierea dumneavoastră mă onorează, deși cred că mai am mult de lucru pentru a ajunge să mă înscriu în acea categorie. Eu vă mulțumesc pentru încrederea și dorința dumneavoastră puternică de a vă alătura proiectului nostru chiar „pe ultima sută de metri”, în condiții nu tocmai comode și totuși ați dorit să vă publicați povestea. Vă invităm cu mare plăcere împreună cu soția dumneavoastră să luați parte la evenimentul de lansare unde aveți de prezentat una din picăturile de suflet din acest volum. Cu deosebit respect, Daniela Gumann.

 2. Avatar
  lucretia lazar Reply

  Felicitari Daniela! Nu-ti lipsesc niciodata ideile! Mult succes si cu aceasta carte!

 3. Avatar
  Elena Mândru Reply

  Felicitări Daniela dragă.Dumnezeu este cu tine și-ți va da putere și încredere pentru noi și interesante proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.