8 Martie cu „Picături din suflet” la firma D&C Gumann

Un eveniment de excepţie prin faptul că, de data aceasta avem de-a face cu personaje noi în arta scrisului dar cu dorința de a lăsa ceva mai mult copiilor săi decât o casă, o mașină, sau plata unor studii. De data aceasta, aceste doamne timide, sfioase dăruiesc familiilor sale, prietenilor o amintire care va dăinui peste multe generații ca o mărturie a faptelor lor curajoase. Unul dintre evenimentele cele mai importante din viața unui scriitor este lansarea unei cărți. Dacă este prima lansare din viața lui, totul este cu atât mai emoționant și mai plin de așteptări și semnificații. Este debutul lor, evenimentul vieții lor de scriitor, cel de povestit peste ani altora. A fost un eveniment de suflet și cu suflet, pentru că toți au fost teribil de emoționați prin tot ce s-a întâmplat. A fost inedit, pentru că aceste doamne/coautoare, poate că nici nu au visat vreodată să țină în mână o carte în care să se afle și povestea ei, să apară numele ei. O întâlnire între prieteni, colege,  într-un spațiu îmbietor, cu o atmosferă intimă pentru că toți ne cunoșteam și asta a făcut să ne simțim bine împreună.

În deschiderea evenimentului am avut plăcerea deosebită de a asculta cu toții, mesajul video de la București, transmis de către doamna Valentina Spânu – președinta Asociației Credință și Demnitate, unde și eu împreună cu soțul meu am avut onoarea de a deveni membri și mai mult să primim calitatea de președinte interimar pentru ACD Filiala Austria.

Această petrecere/întâlnire, organizată de firma D&C Gumann a urmărit să reducă stresul şi să detensioneze atmosfera dintre colaboratori, să apropie doamnele diferite ca vârstă şi statut social personalitate, stil de viaţă, naţionalitate şi religie.

Doamnele care au împlinit mai mult de doi ani de colaborare cu firma noastră, au primit diplome de merit și suma de 200€, doamnele care au participat la antologia „Picături din suflet” au primit diplome de participare și absolut toate persoanele prezente au primit felicitări din partea firmei D&C Gumann și mai nou Asociației Credință și Demnitate cu mărțișoare din murano.

Am reuşit, sper, să obţinem o  atmosferă de sărbătoare îmbunătăţită, detensionată, flexibilă şi eficientă prin transmiterea către colaboratoare a unor mesaje, simţuri, sentimente,  conţinând valorile şi scopurile firmei, uşor de asimilat într-o atmosferă relaxată. Ne dorim şi vom face tot ce se poate în această privinţă, de a ne simţi în această firmă ca într-o familie.

Dacă vrei să fii mai bun,- fii competitiv, dacă vrei să fii şi mai bun, – cooperează.  Evenimentul s-a desfășurat la un restaurant din localitatea Eugendorf bei Salzburg, unde am servit cu toții împreună o masă completă de prânz. Am avut deosebita plăcere să ascultăm un moment emoționant susținut de Părintele Dr. Viezuianu Dumitru care a binevoit ca de fiecare dată să fie prezent la evenimentele noastre împreună cu distinsa dumnealui soție. Părintele a venit pregătit cu mărțișoare și ghiocei pentru toată lumea prezentă.

Partea a doua a evenimentului a fost rezervată doamnei Mărioara Vișan din Italia, o poetă talentată care a fost premiată anul trecut cu Premiul Literar Internațional Corona. Doamna Mărioara Vișan a avut bunăvoința de a-și deschide sufletul în fața invitaților pentru a le împărtăși din trista dumneaei experiență din Italia. Deși discursul domniei sale a avut o tentă sumbră și tristă, spre final a adus zâmbetele pe fețele ascultătoarelor povestind despre cum l-a cunoscut pe soțul dumneaei. Vă invit să o ascultați în filmulețul de mai jos:

În încheiere, firma D&C Gumann și Asociația Credință și Demnitate vă urează tuturor o primăvară frumoasă și LA MULȚI ANI!

Evident, nu putea să lipsească nici motto-ul nostru:

„Lucrați cu profesioniști! Succesul nu este o întâmplare.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.