Voi lipsi de pe ecran o perioadă. Poate pentru o zi, poate pentru o săptămână, sau poate mai mult…

În timp ce creștinii catolici și evreii sărbătoresc Sfânta Sărbătoare de Paște, credincioșii ortodocși intră în Săptămâna Patimilor, ultima, dar şi cea mai importantă săptămână din Postul Mare.

Dragi cititori, eu sunt de religie ortodoxă și cum spuneam mai sus, că ortodocșii  au intrat în Săptămâna Patimilor, și eu mă pregătesc să intru la operație ca să îmi repar spatele cu tijă și cu șuruburi. Nu este o glumă, e realitate. Mâine voi merge la spital pentru o operație deloc ușoară.

Mi-ar fi plăcut să-mi văd de sănătate în liniște, să nu mă știe nimeni, dar am observat că dacă nu am activitate pe internet vreo două zile, deja primesc mesaje în privat, uneori și telefoane cu întrebări de genul: „Ce se întâmplă de nu mai scrii?!” sau, „Ai plecat pe undeva unde nu este internet?!”. – Nu mă deranjează, ba dimpotrivă mă bucură să știu cine citește ce scriu eu!  Pe urmă, se poate întâmpla să mă sunați și să nu pot răspunde. Acestea sunt motivele pentru care am decis să vă spun ce va urma să se întâmple și pentru a preveni eventualele presupuneri „zvonistice”.

Sunt optimistă. Voi fi pe mâini bune. De ani buni mă confrunt cu durerile. Am încercat tot ce se putea în speranța că voi scăpa de bisturiu,  iar acum pot spune că de ce am fugit nu am scăpat. Decizia de a accepta o intervenție chirurgicală este rareori o decizie simplă, însă de cele mai multe ori este singura opțiune pentru a ne salva viața. Cele mai multe intervenții chirurgicale sunt planificate din timp ca și în cazul meu, iar asta mi-a dat timp să mă pregătesc, atât fizic cât și psihic. De felul meu nu-mi place ideea de a fi neputincioasă sau de a fi ajutată, așa că voi face tot ce pot să revin cât de repede la normal. Așa îmi doresc acum, pentru că mă așteaptă multă treabă. Am multe proiecte în derulare și altele care așteaptă de multă vreme la rând. Până atunci, am rugămintea să fiți înțelegători cu soțul meu care va rămâne să se ocupe singur de firmă, motiv pentru care vă rog să încercați să vă descurcați singure să vă cumpărați cartelă de telefon, să vă învățați să vă instalați internetul pe telefon, sau diversele mici servicii care ar putea fi evitate.

Pentru că sfânta sărbătoare de paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului, vă doresc tuturor să întâmpinați cu sufletul curat Sfânta Sărbătoare de Paște.

Firma D&C Gumann vă urează tuturor Paște Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.