Am revenit acasă

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și urările de bine! Mi-ați arătat încă o dată rolul și datoria suverană pe care îl am în fața dumneavoastră. Și mai mult de atât nu mai este nevoie. În cele mai grele dureri, primeam mesaje care îmi dădeau putere, unele chiar îmi aduceau și un zâmbet scurt, de la oameni care nici măcar nu i-am cunoscut personal, dar care mă citesc și urmăresc de mult. Vă mulțumesc frumos, oameni minunați care mi-ați fost mereu aproape în acest timp.

Tot ce a fost mai greu și de ce se temeau chiar și medicii, a trecut. Acum mă aflu într-o nouă etapă, cea de recuperare. A fost o operație grea, cu un grad mare de risc, pe care cu orice preț mi l-am asumat. Am simțit mâna tămăduitoare a Domnului cum a lucrat la toți cei ce au lucrat la spatele meu. Atunci când ești pe punctul de a renunța la tot ce alți medici spun că trebuie să accepți situația așa cum este sau îți asumi riscul, pentru că te-ai săturat să mai trăiești în durere, atunci când cu orice risc preiei controlul pe care ți-l dorești, atunci Dumnezeu te umple de putere trimițându-ți oameni minunați. Atunci te simți ca un vas care se umple și ai exact cât îți trebuie. Liniștea. Împăcarea. O simți în tine, te umple și o reverberezi în tot din jur.

Este pentru a nu ştiu câta oară în viaţa mea, când în momente de cumpănă, Bunul Dumnezeu îmi arată că mă iubește și îmi trimite oamenii potriviți lângă mine.

După ce treci prin așa ceva îți dai seama că viața e atât de scurtă și merită să fie trăită din plin, nu irosită cum o facem noi de obicei fără să ne dăm seama. Ne-o irosim cu ambiții inutile și uităm să ne mai bucurăm de zilele senine care nu se mai întorc niciodată.

Am avut timp să înțeleg că „banalul cotidian” nu e chiar banal și merită prețuit, mulțumind pentru fiecare zi ce trece și pentru șansa uneia noi acceptând că există pe lume suferințe mult mai mari decât a mea și am mai avut timp să înțeleg  că suntem dotați de divinitate cu multe posibilități de a lupta pentru viață.

Vă mulțumesc și vă doresc sincer, multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.